bamboo courtyard

Olhem que coisa mais linda esse condomínio em Yangzhou, China. A separação entre cada unidade e os pátios das mesmas é feita por “pergolados” de bambu. O resultado é um projeto completamente integrado à natureza circundante… Achei sensacional o efeito de sombras e a linguagem de design, muito contemporânea e clean. Destaque também para o fato de que os próprios bambus, já servem como brises das janelas. Nota dez!

*For english, scroll down…

bamboo_01

bamboo_02

bamboo_03

bamboo_04

Take a look and see how beautiful is this condo in Yangzhou, China. The separation between each unity and their courtyards are done with bamboo pergolas. The result is a project completely integrated with the surrounding nature… I think the effect of shadows and language design are amazing, very clean and contemporary. It is worth also to emphasize the fact that the same bamboos, already serve as protection of the windows. Amazing!

*projeto: hwcd_fotos: retaildesigblog

Advertisements

One thought on “bamboo courtyard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s